MuurY:n lisäohje koskien harjoituksia ja ottelutapahtumia, voimassa 30.4. saakka
20.2.2021 11:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuran hallitus pyytää rajaamaan kontaktit edelleen minimiin!

Alle 18v harrastetoiminta voi jatkua, aikuisten osalta harrastukset edelleen tauolla. Tämä ohje voimassa 30.4. saakka.

Muuramen Yrityksen hallitus pitää tässä tilanteessa ensiarvoisen tärkeänä vastuullista toimintaa ja varotoimenpiteiden noudattamista - näin omalta osaltamme varmistamme sen, että koronatilanne pysyy lähiaikoinakin hallinnassa, eikä meidän tarvitsisi laittaa harrastuksia uudestaan tauolle. Tätä varten Muuramen Yrityksen hallitus haluaa vielä tarkentaa antamiaan ohjeistuksia harrastajilleen. Haluamme toimia tilanteessa mahdollisimman vastuullisesti ja noudattaa mm. KSSHP:n koronanyrkin toivomusta siitä, että joukkueharjoittelua tehdään edelleen VAIN OMAN JOUKKUEIDEN KESKEN ja kontaktit muihin joukkueisiin ja seuroihin pidetään minimissä. Näin ollen MuurY:n hallitus pyytää joukkueitaan noudattamaan toiminnassaan näitä ohjeita 30.4. saakka:

  • Joukkue harjoittelee vain ja ainoastaan omalla harjoitusryhmällä. Ryhmien välisiä kontakteja tulee välttää.
  • Leviämisalueille ottelu- tai harjoitusmatkoja EI TULE tehdä.
  • Muuhun ottelu- ja pelitoimintaan, kuten harjoitusotteluihin ja turnauksiin, seuran joukkueiden EI TULE osallistua pl. seuran sisällä tapahtuvat harjoituspelit esim. P2011 sb- pelaa P2012 sb-joukkuetta vastaan. Kahden eri joukkueen välisiä kontakteja tulee kuitenkin välttää ennen ja jälkeen ottelun.

Jaksetaan jatkaa annettujen varotoimenpiteiden noudattamista (mm. ei treeneihin, jos on pientäkään flunssanoiretta), jotta koronavirus ei pääse leviämää.

Tämä linjaus on voimassa 30.4.2021 saakka.

Muuramen Yritys ry:n hallitus


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat