Seura palkitsee vuoden 2020 aikana ansioituneita urheilijoita ja valmentajia
14.12.2020 12:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Perinteiset pikkujoulut peruttu koronapandemian takia

Vaikkakin ajat ovat haastavat ja perinteiset pikkujoulut jouduimmekin perumaan, muistaa seura ansiotuneita valmentajia ja urheilijoita vuodesta 2020. Ansioituneimmat päätettiin sunnuntaina 13.12. pidetyssä seuran hallituksen kokouksessa. Esityksissä otettiin huomioon joukkueilta/jäseniltä tulleita ehdotuksia.


Kuvassa Seppo Lahtinen, kunniapuheenjohtaja Eero Kortteinen sekä yleisurheilujaoston pj Martti Muhonen.

Seura on perinteisesti palkinnut vuosittain vuoden urheilijan, vuoden valmentajan, aktiivisimman harjoittelijan sekä vuoden senioriurheilijan. Uutena palkintona on täksi vuodeksi valittu vuoden seura-aktiivi, joka kantaa hallituksesta luopuvan Seppo Lahtisen nimeä. Seppo Lahtinen on toiminut seuran hallituksessa jäsenenä ja sihteerinä, yleisurheilujaostossa, kuntojaostossa ja lukemattomissa muissa eri tehtävissä yhteensä 48 vuoden ajan. Sepon merkitys toimintaan on ollut korvaamaton. Todellisia seuralegendoja on syytäkin muistaa omalla palkinnolla, joka menee ensimmäistä kertaa jaettavaksi Sepolle itselleen. Kiitos Seppo valtavasta työstä seuran eteen! Seppoa pääsette varmasti tapaamaan ja kiittämään vielä yleisurheilukentällä ja muissa seuran järjestämissä tapahtumissa kuten Kuutamohiihdossa, Hippo-kisoissa ja Polkujuoksu-tapahtumassa. Sydän sykkii urheilulle jatkossakin!

Joukkuekuva vuodelta 2019.
Joukkuekuva vuodelta 2019.

Vuoden urheilijan valinta kohdistui toistamiseen joukkueeseen. Vuoden urheilija jalkapallojoukkue Tytöt 2009-2007!
Tytöt ovat suorastaan dominoineet ent. piirisarjaa sekä peli-iltasarjaa ja monia kutsuturnauksia mm. Hippo-turnausta usean vuoden ajan. Joukkueessa on myös ollut vähäinen määrä lopettaneita pelaajia. Taustat Petri Parkkosen (vastuuvalm.) ja Heidi Lahtisen (jojo) johdolla ovat luoneet hienon ja kilpailullisesti menestyneen yhteisön. Onnittelut tytöille ja taustoille saavutuksesta!

Joukkuekuva vuodelta 2019. Janne ylh. 3 vas. ja Tuomo ylh. 1. oik.
Joukkuekuva vuodelta 2019. Janne ylhäältä 3. vas. ja Tuomo ylhäältä 1. oik.

Vuoden valmentajaksi valittiin kaksikko Janne Partanen ja Tuomo Kuosa. Janne ja Tuomo ovat vastuuvalmentajina jalkapallopojat 2010 joukkueessa. Erityistä kiitosta on tullut harjoituksien suunnitelmallisuudesta ja prosessinomaisesta etenemisestä. Jannen ja Tuomon valmennustiimiltä on tullut paljon kiitosta siitä miten helppoa on toimia suunnitelmien mukaan, niiden ollessa selkeät ja johdonmukaiset. Onnittelut Janne ja Tuomo ja ennen kaikkea kiitos!

Simo Nieminen.

Simo Nieminen on valittu vuoden aktiivisimmaksi harjoittelijaksi. Simo on todellinen monitoimiharrastaja niin salibandyssä kuin painissakin. Simo on harrastanut Yrityksessä myös jalkapalloa. Simo on läsnä harjoituksissa aktiivisesti niin ilmoittautumisen kuin itse toiminnakin osalta. Simo tekee asiat tunnollisesti mutta hymy huulilla, näyttäen kaikille, että kovaa harjoittelu on ennen kaikkea myös hauskaa!

Vasemmalta: Olavi Brandt, Reijo Vauhkonen, Pertti Härkönen ja Antero Rossi.

Vuoden Senioriurheilijaksi valittiin Olavi Brandt. Olavi oli mukana voittamassa 4x400m viestijuoksun M65 sarjassa. Joukkueessa juoksivat Olavin lisäksi Pertti Härkönen, Reijo Vauhkonen ja Antero Rossi. Samainen poppoo ylsi hopealle 4x100m viestijuoksussa.

Palkitut saavat palkintonsa tällä kertaa kotiintoimituksella edellisvuoden palkintojen jaon sijaan. Seura toimittaa palkinnot vuoden 2020 loppuun mennessä.

Muistamme kaikkia seuran valmentajia sekä joukkueenjohtajia vielä vuoden 2020 aikana.

Kunnan stipendihakuun seura on ehdottanut seuraavia henkilöitä:

Esimerkillinen nuori urheilija Saaga Hanski (jalkapallon naisten joukkue) ja Taneli Hytönen (sb ja futis P2006).
Vuoden valmentaja palkintoon Pasi Hanski ja Paul Greenlees, esimerkillisestä työstä oman ikäluokan valmentajina sekä seuran jalkapallomaalivahtien valmennuksesta vastaaminen.

Stipendihaku päättyy 8.1. mennessä ja palkittavat päätetään kunnan toimesta kevään 2021 aikana.
   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat