Pienryhmäharjoittelu käynnistynyt 12.5. seuran ohjeistuksen mukaisesti
13.5.2020 13:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pienryhmäharjoittelun ohjeistus voimassa 31.5. asti

Muuramen Yrityksen hallitus on kokouksessaan 7.5.20 päättänyt, että seuran joukkueet saavat seuran ohjeita noudattaen ja oman harkintansa mukaan aloittaa pienryhmäharjoittelua 12.5. alkaen. Seuran ohjeet on käyty läpi jalkapallojoukkueiden toimihenkilöiden palaverissa 11.5. ja ohjeistus löytyy myös seuran materiaalipankista. Mikäli joukkue on ilmoittanut aloittavansa pienryhmäharjoittelun (osa on päättänyt olla aloittamatta vielä toimintaa) ohjeistusta tulee noudattaa tarkasti, jotta voimme jatkaa harrastamista mahdollisimman turvallisessa ympäristössä vallalla oleva erityistilanne huomioon ottaen.

Tällä tietoa ns. normaalimpaan joukkueharjoitteluun päästään palaamaan 1.6. alkaen ja myös jalkapallon sarjatoiminta on käynnistymässä kesäkuun aikana.

Mikäli ryhmän toiminnassa havaitaan ongelmia ohjeiden noudattamisessa, on seuran hallituksella oikeus perua kyseisen ryhmän lupa pienryhmäharjoitteluun. Huomaattehan myös, että emme voi näiden ohjeiden avulla kuitenkaan taata, että kukaan ei sairastuisi koronavirukseen, joten jokaisen perheen tulee itse harkita osallistumisensa toimintaan.

Salibandyjoukkueet aloittavat pääosin harjoittelunsa 1.6. alkaen, mutta mikäli joukkue päättää aloittaa toimintaa aiemmin - on heidän noudatettava annettuja siltä osin, että ne soveltuvat myös salibandyyn.

Hyviä ja turvallisia harjoituksia kaikille!
Muuramen Yrityksen hallitus


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat