Yrityksen omatoimitreenihaaste, jaossa 400 euron edestä rahaa välinehankintoihin!
25.4.2020 11:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Muuramen Yrityksen hallitus haluaa kannustaa seuran harrastajia omatoimiseen liikuntaan!

Ensimmäinen video julkaistaan sunnuntaina tälle sivustolle ja treenihaaste starttaakin sitten heti maanantaina 27.4.

Viikon 18 harjoite (aktiivisin joukkue futispojat 2010! pistekeskiarvo 3,95)


Viikon 19 harjoite (aktiivisin joukkue jälleen futispojat 2010! pistekeskiarvo 4,48):Viikon 20 harjoite (aktiivisin joukkue futispojat 2011 pistekeskiarvolla 5,77!):

Viikon 21 harjoite: (aktiivisin joukkue futispojat 2011 pistekeskiarvolla 5,38!YKSILÖKISAN VOITTO:
Jaakko Korhonen (pojat 2010 futis ja salibandy)
Emmi Pöppönen (tytöt 0709 futis)


Ototreenillä pidetään hyvää huolta omasta hyvinvoinnista ja valmistellaan lajitaitoja tulevaa kautta varten. Kyllä se futiskesä sieltä vielä tulee, kuten myös salibandykausi 2020-2021!

Videon harjoitteet tulee tehdä yksin tai vaikka sisaruksen kanssa. Vielä ei ole syytä kerätä joukkuetta fyysisesti samaan paikkaan!

Videoiden avulla on valmentajan helppo antaa palautetta harjoitteista, pidetään kuitenkin palaute positiivisena ja vältetään pelkkä virheiden korjaaminen. Tärkeintä on motivoida lapset ja nuoret harrastamaan omalla ajalla! Jos joukkueessa on paljon pelaajia ja useampi valmentaja voi esim. treenivideoiden lähettämistä hajauttaa, että osa pelaajista lähettää toiselle koutsille videot ja osa toiselle - näin yhden ei tarvitse katsella ja antaa palautetta videoista kaikille.

Jaossa 400€ edestä rahaa varustehankintoihin!

Haasteeseen osallistuminen on vapaaehtoista mutta suotavaa ja osallistua voi vain joukkueena (pl. bonuskilpailu). Viikon aktiivisin joukkue palkitaan viikottaisella 100€ varusterahalla, joka voidaan käyttää joukkueen hankintoihin Stadiumista.

Mitä voi ostaa? Esimerkiksi pallot joukkueelle, uusi EA-laukku, uudet liivit, tötsät tai vaikka yhteiset treenipaidat! Jos tilaus ylittää voittosumman, joukkue maksaa itse erotuksen. Katalogi on nähtävillä osoitteessa (salibandyn katalogi päivittyy sivuille myöhemmin) https://www.stadium.fi/seurat/1449712

SÄÄNNÖT:

1. Kilpailuaika 27.4. - 24.5. (neljä viikkoa, neljä eri kisaa)

2. Jokaiselle viikolle jaetaan videon muodossa eri treeni, joka koostuu kahdesta osasta: yleisliikunnallinen harjoite sekä lajikohtainen harjoite (salibandy ja futis). Lajikohtaise harjoitteet on jaettu kahteen ”tasoryhmään”. Ryhmä 1: 2010 synt. ja nuoremmat. Ryhmä 2: 2009 synt. ja vanhemmat.

3. Pelaajan tulee suorittaa yleisliikunnallinen harjoite sekä lajikohtainen harjoite ja dokumentoida se esim. videon muodossa ja lähettää se whatsapissa (pelaajan vai huoltajan whatsapp) tms. avulla valmentajalle tai joukkue voi järjestää vaikka yhteisen etätreenin Teamsin tms. välityksellä, jossa valmentajat ovat läsnä ”todistajina”.

4. Jos pelaaja pelaa sekä salibandyä, että futista ja haluaa osallistua haasteeseen molempien joukkueiden edestä -> pitää tehdä yleisliikunnallinen harjoite kerran mutta molemmat lajikohtaiset harjoitteet, jotta voi kerryttää pisteitä molemmille joukkueille. Futiksen lajikohtaisen harjoitteen pisteet eivät ”kelpaa” salibandylle ja toisin päin.

5. Yksi haaste per viikko: haasteen voi suorittaa seitsemän kertaa viikon aikana. Yksi treeni = yksi piste, pelaaja voi kerätä max. seitsemän pistettä joukkueellensa yhden viikon aikana.

6. Seitsemän pistettä voi kerätä suorittamalla viikon treeni putkeen yhden päivän aikana tai vaikka yksi päivässä, tyyli on vapaa.

7. Pisteet suhteutetaan joukkueen kokoon, eli joukkueen pelaajamäärällä ei ole väliä. Viikon aikana suhteessa eniten pisteitä (joukkueen yhteispistemäärä jaettuna joukkueen pelaajamäärällä) kerännyt joukkue voittaa! Uuden viikkohaasteen julkaisun yhteydessä kerrotaan edellisviikon aktiivisin ja palkintorahan voittanut joukkue.

8. Mikäli pelaaja pelaa kahdessa eri ikäluokan joukkueessa, katsotaan pelaajan kuuluvan siihen joukkueeseen, johon pelaaja maksaa seuramaksunsa. Joukkueen pelaajamäärät otetaan JOPOXista, joten huolehtikaahan pelaajalistat ajan tasalle ennen maanantaita.

9. Yksi joukkue voi voittaa useamman viikkohaasteen eli parhaimmillaan joku joukkue voi kerätä 400€ edestä rahaa joukkueen varusteisiin.

10. Jos joku joukkueen pelaajista on kipeänä, voi toinen pelaaja joukkueesta korvata treenin tekemällä yhden extrakerran, huom. yksi pelaaja voi korvata vain kerran viikossa kipeänä olevan treenin eli yksi pelaaja ei voi suorittaa kaikkien rästejä.

11. Valmentajien tulee ilmoittaa jokaisen viikon sunnuntai-iltaan mennessä joukkueen pistemäärän osoitteeseen muuramenyritys(at)gmail.com

12. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi vaan se tulee käyttää Stadiumin väline-/varustehankintoihin.

13. BONUS: Koko seuran aktiivisin harjoittelija palkitaan omalla 50€ varusterahalla Stadiumiin (yksilökisa). Jos aktiivisimpia harjoittelijoita (max. 28 pistettä) on useita samalla pistemäärällä, arvotaan voittaja eniten pisteitä keränneiden kesken.

Vakuutuksista

1.) Voimassa oleva pelipassi (salibandystä tai jalkapallosta) kattaa tapaturmat myös omatoimitreeneissä,

2.) Mikäli ei ole voimassaolevaa pelipassia mutta pidätte esim. Teamsin tms. muun välityksellä livetreenit, jossa yksi tai useampi koutsi paikalla seuraamassa -> seuran vakuutus kattaa tapaturmat mikäli seuran jäsen- ja seuramaksu voimassa!

3.) Mikäli kohdan 1 tai 2 kohta ei täyty eli haaste suoritetaan omalla ajalla ilman livetreenejä ja ilman voimassa olevaa pelipassia tai seuran jäsenyyttä, huolehdittehan omasta vapaa-ajan vakuutuksesta

TREENI-INTOA KAIKILLE!


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat