Salibandyviikonloppu Muuramessa 8.-9.2.
31.1.2020 11:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Viikonloppuna pelataan C1-junioreiden 1-divisioona, C2-junioreiden SM-sarjaa sekä pienten junnujen InterSport Liigaa!

8.-9.2. on todellinen salibandyn superviikonloppu kun Yrityksen ja O2-Jyväskylän yhteistoimintajoukkueet pelaavat runkosarjan ottelunsa Muuramen Kulttuurikeskuksessa ja samalla säbäpolun alkutaipaleella oleva pelaavat paikallista InterSport Liigaa Monitoimitalon (uimahallin) salissa viikonlopun molempina päivinä.

Kultsalla C1-junnujen ykkösdivarin ja C2-junnujen SM-sarjan ottelut pelataan poikkeuksellisesti mattoalustalla, joka saadaan lainattua Salibandyliitolta tapahtumaa varten. Tapahtuma vaatii isoja ponnisteluja joukkueiden taustoilta ja tätä tapahtumaa onkin suunniteltu jo syksystä lähtien kun otteluohjelmat olivat työn alla. Hyvällä yhteistyöllä oli kuitenkin selvää, että salibandyn valtakunnalliset sarjaottelut halutaan tuoda Muurameen ja tuttuun kotisaliin, jotta yhteisjoukkueessa olevat muuramelaiset pelaajat pääsevät pelaamaan kotiottelunsa omilla kotinurkilla!

C1-junnuilla kausi on ollut loukkaantumisten myötä tahmea ja sarjasijoitus onkin tällä hetkellä jonon viimeisenä. Helppoa viikonloppupuhdetta ei ole tiedossa, sillä vastaan asettuu lauantaina sarjaa johtava kokkolalainen Nibacos, joka on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun ja senkin rankkareilla. Sunnuntaina vastaan asettuu jo perinteiseksi salibandyn liigaseuraksi noussut SPV Seinäjoelta. Muuramelaistaustaisia ja Yrityksen pelipassipelaajia C1-junnuissa ovat Akseli Venäläinen, Aapo Pälvimäki, Santeri Ojanperä, Totti Hyötynen, Simo Klemettinen, Väinö Taipale, Niklas Arponen, Arttu Saikkonen ja Mino Kaurtola. Mino ja Arttu ovat molemmat olleet mukana viime kausina FBA-maajoukkuetietapahtumissa.

C2-junnuilla kausi on ollut suorastaan loistava. Joukkue selvitti SM-karsinnat näytöstyyliin ja pitävät tällä hetkellä lohkon kakkossijaa varmassa otteessa ja joukkue on vakiinnuttanut paikkansa oman ikäistensä Suomen top4-joukkueissa. C2-junnujen vastukset eivät nekään jätä ketään kylmäksi, vastaan nimittäin asettuu lauantaina sarjakolmonen Tampereen Ilves ja sunnuntaina on luvassa varmasti tämän ikäluokan kovatasoisin mittelö kun helsinkiläinen EräViikingit saapuu Muurameen. EräViikingit on Suomen menestyneimmän junioriseuran Tapanilan Erän ja Suomen menestyneimmän salibandyliigaseuran helsinkiläisen SSVn fuusioseura, joka on samalla Suomen suurin salibandyn erikoisseura. Luvassa on siis todella kutkuttavan jännittävä salibandynäytös!

Muuramelaistaustaisia ja Yrityksen pelipassipelaajia C2-junnuissa on Matias Rautio, Eeli Mättö, Nuutti Leskinen, Samuel Maja ja Vili Avikainen. Eeli, Nuutti, Samuel ja Vili ovat olleet mukana FBA-maajoukkuetietapahtumissa ja koko joukkueesta näitä "majumiehiä" on em. lisäksi ollut yhteensä kuusi pelaajaa.

Tapahtumiin on vapaa pääsy ja katsojia hellitään tietysti kioskilla, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa katsomoon.

Otteluohjelmat viikonlopulle

Lauantai 8.2.

klo 14 C2-pojat - Ilves
klo 17 C1-pojat - Nibacos

klo 11-17 Intersport Liigaa (pojat synt. 2012/2013) Monitoimitalolla

Sunnuntaina 9.2.

klo 13 C2-pojat - EräViikingit pohjoinen
klo 16 C1-pojat - SPV

klo 12-15:45 Intersport Liigaa (pojat synt. 2011/2012) Monitoimitalolla


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat