Seuran pikkujouluissa palkittu jälleen ansioituneita urheilijoita ja valmentajia
3.12.2019 15:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Muuramesali täyttyi jälleen ääriään myöten!

Perinteisissä pikkujouluissa tarjoiltiin näyttävä cheerdance esitys Sykkeen Dazzling cheerdanceryhmältä heti alkuun, jonka jälkeen seuran puheenjohtajan tehtävistä väistyvä puheenjohtaja Eero Kortteinen piti viimeisen puheensa seuran johdossa.

Tämän jälkeen alkoikin perinteinen palkitsemistilaisuus, jossa ansiokkaasti palkittiin seuraavia henkilöitä.Vuoden urheilijaksi valittiin ensi kertaa joukkue ja tämän kunnian sai haltuunsa Muuramen Yrityksen futisjoukkue Tytöt 0607. Palkinnon pokkasi joukkueen vastuuvalmentaja Pasi Hanski (kuvassa vas.). Joukkue mm. voitti piirinmestaruuden 2006-syntyneiden tyttöjen sarjassa.

Vuoden valmentajaksi valittiin Ari Pietikäinen (kuvassa toinen vas.). 2006 syntyneitä poikia Nappulaliigasta lähtien valmentanut Ari Pietikäinen on aktiivisesti kehittänyt itseään lajiliiton ja muiden sidosryhmien koulutuksessa. Joukkueen pelaajamäärä on pitkään pysynyt korkealla ja tämän lisäksi toiminnan laatu on ollut hyvää, menestystä on tullut mm. piirisarjamitalin ja turnausvoittojen muodossa. Ari jatkaa valmennusta FC Vaajakosken ja Yrityksen yhteisjoukkueen mukana. Ari on valmennustiiminsä kanssa katsonut isoa kuvaa aina sillä ajatuksella mikä on poikien parhaaksi.

Aktiivisimmaksi harjoittelijaksi valittiin Vili Avikainen (kuvassa kolmas vas.). Vili on reilun puolen vuoden aikana ottanut valtavia kehitysaskeleita salibandymaalivahtina niin lajitaidoissa kuin myös urheilullisella puolella. Kehityksen myötä Vili on vakiinnuttanut paikkansa 2005 synt. edustusjoukkueessa. Tällä hetkellä O2-Jyväskylän ja Yrityksen yhteisjoukkue on valtakunnallisen SM-sarjan toisella sijalla ja Vili on korkealla myös koko sarjan torjuntatilastoissa.

Vuoden senioriurheilijaksi valittiin seuran pitkäaikainen painija ja painivalmentaja Ari Hakanen (kuvassa oikealla).   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat