Muuramen Yrityksen salibandyn yhteisjoukkueet valtakunnallisiin sarjoihin!
6.9.2019 14:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Muuramen Yrityksen ja O2-Jyväskylän yhteistyö on kahden vuoden aikana onnistunut sekä tuloksellisesti, että pelaajamäärällisesti hyvin!Salibandyn valtakunnallisia sarjoja pelataan vuosittain neljän ikäluokan kesken, nämä ikäluokat ovat C2-, C1-, B- ja A-juniorit, joista Yrityksellä on edustusta yhteistoimintajoukkueella ns. ”nuorimassa C:ssä” eli C2-ikäluokassa (2005 synt.) ja ”vanhemmassa C:ssä” eli C1-ikäluokassa (2004 synt.). Yhteistyöseurana edellämainituissa ikäluokissa on salibandyn erikoisseura O2-Jyväskylä.

Valtakunnallisiin sarjoihin karsitaan aina elokuun päätteeksi, yksi jokaisesta neljän tai viiden joukkueen lohkosta etenee suoraan SM-sarjaan ja lohkon kakkonen ja kolmonen jatkavat karsintojen toiseen vaiheeseen.C2-junnuissa poikien tavoitteena oli päästä pelaamaan SM-sarjaa ja niin pojat menivätkin heittämällä valtakunnalliseen SM-sarjaan jo ensimmäisenä karsintaviikonloppuna. C1-junnuissa pojat saavuttivat tavoitteensa eli valtakunnallisen 1-divisioonapaikan jatkokarsintojen kautta - bonuksena heillä oli vielä jatkokarsinnassa mahdollisuus voitolla nousta C1 SM-sarjaan mutta ratkaisevassa ottelussa Merikoski SBT Oulusta oli selvänumeroisesti parempi. Ehkä hyväkin näin, sillä 1-divisioona on poikien tämän hetkisen kehityksen kannalta se oikea sarja.Yhteistoiminta on siis tuonut upeaa menestystä, sillä ennen tätä kautta ei Yrityksen nimi ole komeillut valtakunnallisissa sarjoissa. Nyt se komeilee jopa kahdella eri sarjatasolla Samalla pelaajamäärissä on ollut ilahduttavan paljon pysyvyyttä. Vaikka osalla pelaajista onkin jylhä Yrityksen logo vaihtunut toisen seuran logoon, se tärkein eli lajin harrastaminen on säilynyt.

M2 eli O2JKL/MuurY-yhteisjoukkueissa pelaavat Yrityksen pelipassipelaajat:

Nuutti Leskinen (C2-juniorit)
Samuel Maja (C2-juniorit)
Matias Rautio (C2-juniorit)
Eeli Mättö (C2-juniorit)
Vili Avikainen (C2-juniorit)Akseli Niemi (C1-juniorit)
Arttu Saikkonen (C1-juniorit)
Totti Hyötynen (C1-juniorit)
Väinö Taipale (C1-juniorit)
Santeri Ojanperä (C1-juniorit)
Simo Klemettinen (C1-juniorit)

sekä mainitsemisen arvoisesti MuurYn kasvatit, jotka nykyään ovat O2JKLn pelipassipelaajia:

C1-juniorit: Mino Kaurtola, Aapo Pälvimäki ja Akseli Venäläinen.
C2-juniorit: Akseli Syvänperä, Iivari Ketola, Jimi Poranen, Joni Puranen, Joonas Pappinen, Mirko Kautto, Otto Lepoaho, Teemu Pollari, Veeti Kuvaja ja Santeri Kähönen.

Tervetuloa seuraamaan joukkueiden otteita Instagramissa: @o2jklmuury05 ja @o2jklmuury04


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat