Muuramen Yritykselle tukirahasto
19.8.2019 13:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Muuramen Yritys haluaa, että jokaisella on mahdollisuus harrastaa liikuntaa uuden tukirahastonsa avulla!

Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry tukirahasto on perustettu ja tarkoitettu tukemaan seuran juniorijäseniä harrastamiseen liittyvissä kuluissa. Juniorijäseneksi luetaan seuran jäsen, joka tukea haettaessa ei ole täyttänyt 18 ikävuotta. Rahasto jakaa tukea harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella, ensisijaisesti sellaisille jäsenille, jotka ovat omaehtoisesti ilmaisseet tarpeensa tukeen. Rahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa ja se jakaa sääntöjensä mukaisesti tukea hakemusten perusteella.

Suomessa on liikuntalaki, joka lyhykäisyydessään menee näin:
Liikuntalaki (390/2015)
Lain tarkoituksena on edistää liikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

"Muuramen Yritys on reilun 1000 jäsenen yleisseura, jolla on yli elämänmittainen historia muuramelaisten liikuttamisessa. Harrastuskulut kasvavat ja vaikkakin ne Yrityksessä ovat erittäin maltillisia, voi muutaman kymmenen euron nousu harrastusmaksuissa olla joillekkin tuntuva lisä, siksi idea tukirahastosta nousi esille." -kommentoi seurakoordinaattori Jaakko Kaistinen.

Tukirahaston hakulomakkeeseen ja sääntöihin pääset tästä.
Tutustu myös Salibandyliiton ja Hope ry:n Anna mahdollisuus-kampanjaan.

Mikäli yritys, yhteisö tai vaikka yksityishenkilö haluaa lahjoittaa seuran tukirahastoon, on se mahdollista. Pyydämme lahjoittavaa tahoa olemaan yhteydessä joko seurakoordinaattori Jaakkoon tai seuran puheenjohtaja Eero Kortteiseen - molempien yhteystiedot löytyvät alta.

Eero Kortteinen
Puheenjohtaja
Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura ry
eero.kortteinen(a)luukku.com
050-5923694

Jaakko Kaistinen
Seurakoordinaattori
Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura ry
muuramenyritys(ät)gmail.com
044-2393903

   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat