Tää on parasta just nyt!
16.4.2019 6:35 Uutiset / JP 06-07-tytöt

MuurY T0607 tytöt Siilinjärvellä syksyllä 2018

”Meill’ on huippujengi koossa taas
Ja me ollaan tultu tänne voittamaan
Tää on parasta just nyt!
MuurY!”

Näin kuuluu MuurY:n T0607 joukkueen alkuhuuto, joka saa hymyn pelaajien naamoille ja laittaa vastustajien puntit tutisemaan. Huuto kiteyttääkin hyvin joukkueemme toimintaa.

Meill’ on huippujengi koossa taas

Joukkueemme on huippujengi. Kaiken perusta on tiivis joukkuehenki. Joukkue on enemmän kuin nippu yksilöitä. Se on tuttu ja turvallinen kaveriporukka, jossa pidetään kivaa jalkapallon parissa ja joskus muutoinkin. Valmennus pyrkii suunnittelemaan harjoitukset niin, että treeni on kovaa, mutta kivaa. Pyrimme opettamaan iloista ja rohkeaa hyökkäysvoittoista jalkapalloa, tarjoamaan onnistumisen elämyksiä jokaiselle ja, jos homma menee turhan ryppyotsaiseksi, keventämään tarvittaessa tunnelmaa luokattomalla puujalkahuumorilla. Hauskaa pitää myös olla.

Hyvinä hetkinä joukkue jakaa riemun ja ilon, mutta joskus tulee vastaan huonompiakin päiviä. Vaikeina aikoina joukkue ei jätä yksin ja auttaa, jos on hankalaa. Joskus on ehkä ollut huono päivä koulussa tai riitaa kavereiden kanssa tai kotona. Tuolloin harkkoihin tullessa saattaa olla suupielet alaspäin ja mieli mustana, mutta tavoitteenamme on, että viimeistään harkoista lähtiessä on jokaisella kunnon hiki otsalla, terve punoitus kasvoilla ja hymy korvissa.

Myös peleissä voi tulla joskus ikäviä lipsahduksia, jotka vetävät huulta mutrulle. Syöttö voi karata suoraan vastustajalle tai pallo lipsahtaa helposti omaan maaliin. Silloin luonnollisesti harmittaa, mutta harmitusta helpottaa, kun joukkuekaverit tsemppaavat: ”Älä välitä, ensi kerralla menee paremmin”. Meillä ei rangaista virheistä, vaan korostamme aina, että tärkeintä on yritys, kuten seuran nimikin jo meitä velvoittaa.

Ja me ollaan tultu tänne voittamaan

Vaikka lähdemme futikseen hauskanpidon kautta, toimintamme pyrkii myös ohjaamaan tavoitteellisuuteen. Kun on tavoitteita, on myös motivaatiota työskennellä tavoitteen eteen eli treenata. Jalkapallopelissä voittaminen on luonteva tavoite ja lähdemme siis aina pelaamaan voitosta riippumatta siitä, kuka tulee vastaan. Tällä asenteella olemme saavuttaneet jo jonkinasteista menestystäkin. Tänä talvena voitimme futsalissa T13 sarjan piirinmestaruuden. 8v8 jalkapallossa kovin saavutuksemme toistaiseksi on viime syksyn 4. sija kovatasoisen Hippo-turnauksen 18 joukkueen T12 haastajasarjassa. Matkalla turnauksen pronssipeliin kaatuivat mm. Tampereen Ilveksen ja Tikkurilan Palloseuran (TiPS) raudanlujat haastajaporukat. Tulevalle kaudelle lähdemme jälleen hakemaan menestystä Keski-Suomen T13 piirisarjan lisäksi syksyn Hippo-turnauksesta.

Tää on parasta just nyt

Olosuhteista riippumatta jalkapallo on parasta just nyt. Nautimme siitä, että opimme uutta. Pidämme hauskaa kentällä pallon kanssa ja ilman palloa. Kasvamme joukkueena ja ihmisinä. Ja kesäkuun lopussa lähdemme joukkueena Turkuun kolmen päivän turnaukseen. Kesä, jalkapallo, yhteisreissu, joukkuekaverit, kaikki tämä: Tää on parasta just nyt!

Jos perheestänne löytyy vuosina 2006-2007 syntyneitä tyttöjä, jotka haluaisivat osaksi tätä huippujengiä, ota yhteyttä päävalmentajaan Pasi Hanskiin ja kysy lisää. Kaikki uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Futisterveisin,
Pasi Hanski
MuurY T0607 vastuuvalmentaja
phanski [ät] elisanet.fi
p. 040-5217198

P.S. Vastailen puheluihinkin tilanteen salliessa, mutta tekstiviestillä/WhatsAppilla/sähköpostilla tavoittaa varmiten.


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat