Seuran vuoronjakoperusteet

Vuoronjakoperusteet, Muuramen Voimistelu- ja urheiluseura Yrity ry

1. Seura hakee kunnalta harjoitusvuoroja anomuksella, jotka haetaan keväisin erillisellä hakemuksella. Seura hakee vuorot vain seuran käyttöön, ei korvamerkittyjä vuoroja erillisille jaostoille ja/tai joukkueille pl. paini- ja yleisurheilujaosto.

1.1. Kunnalta hakevalle seuran taholle joukkueen tulee ilmoittaa toiveet haettavista harjoitusvuoroista.

1.2. Kunnalta vahvistetut vuorot keskustellaan läpi jaoston johtoryhmien ja seurakoordinaattorin kesken ennen vuorojen jakamista jaostojen käyttöön.

2. Jokaiselle joukkueelle jaetaan alkuun yhdestä-kahteen vuoroa mutta ei lähtökohtaisesti kahta vuoroa enempää. Poikkeuksena tilanne kun kaikilla on hyväksymänsä yhdestä kahteen vuoroa ja vuoroja on jäämässä yli/kokonaan käyttämättä, voidaan lisävuoroja tällöin jakaa.

3. Joukkueet, jotka osallistuvat pelikaudella lajiliiton/piirin alaiseen sarjatoimintaan huomioidaan aina ennen ”vain harjoittelevia” joukkueita.

3.1 Joukkueet, jotka pelaavat sisälajikaudella (syyskuu-huhtikuu) sarjaotteluita huomioidaan aina ennen ”vain harjoittelevia” joukkueita. Näiden joukkueiden tulee osallistua sar- joihin, joka vaatii voimassa olevan pelipassin/lisenssin oman lajin lajiliitolta.

3.2. Sarjaotteluita pelaavat salibandyjoukkueet ovat etusijalla saleihin, joissa on käytössä kaukalo (Kulttuurikeskus ja Monitoimitalo), sillä kaukalossa harjoittelu on tärkeä osa lajin perusteita.

3.3. Futsalsarjoja pelaavat jalkapallojaoston alaiset joukkueet ovat etusijalla sarjaotteluita pelaavien salibandyjoukkueiden jälkeen saleihin, joissa on käytössä futsal-maalit (Kulttuurikeskus ja Monitoimitalo).

4. Vuorot, jotka päättyvät ennen tai tasan klo 19:30 ovat ensisijaisesti sellaisten salibandy- ja jalkapallojoukkueiden varattavissa, jossa suurin osa harrastajista (joukkueesta/ryhmästä yli 50%) on kolmasluokkalaisia tai sitä nuorempia.

4.1. Vuorot, jotka päättyvät ennen klo 21 ovat ensisijaisesti sellaisten salibandy- ja jalkapallojoukkueiden varattavissa, jossa suurin osa harrastajista (joukkueesta/ryhmästä yli 50%) on yli neljäsluokkalaisia tai sitä vanhempia.

5. Seuran aikuisjoukkueiden, sekä vanhempien juniorijoukkueiden (A- ja B-juniori-ikäisten) harjoitteluajat pyritään ensisijaisesti asettelemaan aikaisintaan klo 20:00 alkavaksi.

6. Pyritään saamaan pienet ryhmät harjoittelemaan yhdessä, jotta tilat ja neliöt saadaan käyttöön mahdollisimman tehokkaasti.

7. Perjantaita harjoituspäivänä vaihedellaan jaostojen välillä vuorovuosin johtuen siitä, että perjantai harjoituspäivänä ei ole ideaali lajista tai ryhmästä riippumatta.

8. Jos jalkapallojoukkueet jatkavat harrastamista ulkokentillä myöhään syksyyn on heille varatut sisävuorot vapaassa käytössä muille joukkueille ja jaostoille.

9. Käyttämättömät vuorot tulee perua viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen vuoroa. Mikäli peruutus on tapahtunut myöhässä ja kunta perii vuorosta maksun, koituu maksu kyseisen joukkueen/ryhmän maksettavaksi.

10. Vuoronjakoperusteet on hyväksytty seuran hallituksen kokouksessa 11.8.2019.


   
Lisää uutisia
Muuramen Yritys ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat